Handelsbanken sparbössa hund

Klassiska HANDELSBANKEN sparbössa – Blå “Skotte” – Tradera

Den klassiska Handelsbanken hunden, “Skotte” sparbössan i blått med “halsband” av Stig Lindberg. I jättefint skick! Säljes i enlighet med bild.

Handelsbanken – Vår sparbössa Skotten fyller 50 år. Det…

Vår sparbössa Skotten fyller 50 år. Det var formgivaren Stig Lindberg som fick i uppdrag att ta fram en sparbössa till bankens 90-årsjubileum 1961.

Slutpris för Handelsbanken sparhund des. Stig Lindberg

25 sep. 2013 — Stig Lindberg sparbössa (Handelsbanken) i orginalförpackning, låda med teknikbyggsats, låda med träbyggsats (hus), Brio-leksak, View-Master 3st, …

Se slutpris för ‘Handelsbanken sparhund des. Stig Lindberg’

SPARBÖSSOR, 4 st, plast, “Skotte”, Stig Lindberg för Svenska …

SPARBÖSSOR, 4 st, plast, “Skotte”, Stig Lindberg för Svenska Handelsbanken. Övrigt – Övrigt – Auctionet

23 juni 2018 — SPARBÖSSOR, 4 st, plast, “Skotte”, Stig Lindberg för Svenska Handelsbanken. Köp tryggt och enkelt från lokala auktionshus.

Två röda, en blå, en svart hund. Längd 13,5 cm

Skotten – Wikipedia

Skotten är en sparbössa i plast, som formgavs av Stig Lindberg 1961 för Svenska Handelsbanken till bankens 90-årsjubileum.

handelsbanken – Precis en sån

handelsbanken

1961 firade Handelsbanken 90-årsjubileum och Stig Lindberg fick i uppdrag att skapa en ny sparbössa. Resultatet blev Skotten som idag är en klassisk …

Sparbössa, Stig Lindberg (1916-1982), blå sparbössehund i …

… längd: 16 cm, märkta: HANDELSBANKEN, SVENSKA HANDELSBANKEN 1871 SHB FÖR … Sparbössa, Stig Lindberg (1916-1982), blå sparbössehund i plast, längd.

Prydnad Skotsk Terrier

Den blå skotten nedan till vänster är en sparbössa, det finns också en nyckel. Den gavs ut till barn där föräldrarna öppnade konto i Handelsbanken till …

sparbössa – Kringla

Kringla – sparbössa

sparbössa. Föremål … Röd hund (skotte), med sprund på ryggen där mynten läggs ner. … Designades av Stig Lindberg för Svenska Handelsbanken.

Kringla – Riksantikvarieämbetet

Keywords: handelsbanken sparbössa hund