Arbetsförmedlingen läggs ner

Pehrson lägger inte ned Arbetsförmedlingen – Dagens Samhälle

Johan Perhsons besked: Arbetsförmedlingen läggs inte ner – Dagens Samhälle

Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om behovet av att lägga ned Arbetsförmedlingen och tillkännager detta för regeringen.

Rerformeringen av Arbetsförmedlingen fortsätter, men myndigheten kommer att finnas kvar, lovar nya arbetsmarknadsministern Johan Pehrson.

Lägg ned Arbetsförmedlingen Motion 2020/21:2188 av …

Lägg ned Arbetsförmedlingen Motion 2020/21:2188 av Josefin Malmqvist (M) – Riksdagen

1 apr. 2019 — Att Arbetsförmedlingen nu plockar ner skylten på 132 svenska orter har i grunden två orsaker. För det första den moderata och kristdemokratiska …

Riksdagen är den högsta beslutande församlingen i Sverige. Till riksdagens uppgifter hör att besluta om lagar och om statsbudgeten.

Arbetsförmedlingen lägger ner kontor över hela landet

18 okt. 2022 — L-ledaren Johan Pehrson blir ny arbetsmarknad- och integrationsminister. Han lovar att fortsätta reformera men inte lägga ned Arbetsförmedlingen …

Kontor över hela landet läggs ner

Pehrson lägger inte ned Arbetsförmedlingen – SvD

Pehrson lägger inte ned Arbetsförmedlingen | SvD

27 okt. 2019 — Nu reformeras arbetsmarknadspolitiken och Arbetsförmedlingens roll. Skåne är en av de regioner som drabbas hårdast. Här stänger 17 av 23 kontor.

L-ledaren Johan Pehrson blir ny arbetsmarknad- och integrationsminister. Han lovar att fortsätta reformera men inte lägga ned Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen läggs ned på ett ovärdigt sätt – Expressen

4 mars 2019 — Arbetsförmedlingen lägger ned 130 kontor. Till största delen handlar det om små kontor i glesbygdsområden. Arbetsförmedlingens styrelse har …

Arbetsförmedlingen lägger ned 130 kontor – SVT Nyheter

Arbetsförmedlingen lägger ned 130 kontor | SVT Nyheter

4 mars 2019 — Arbetsförmedlingen lägger ner 130 kontor … Under måndagen beslutade Arbetsförmedlingens styrelse om att påbörja nedmonteringen av 130 av sina …

Arbetsförmedlingen lägger ned 130 kontor. Till största delen handlar det om små kontor i glesbygdsområden.

Arbetsförmedlingen lägger ner 130 kontor – SVT Nyheter

Arbetsförmedlingen lägger ner 130 kontor | SVT Nyheter

14 jan. 2022 — Arbetsförmedlingen ska öka den fysiska närvaron i landet, i egen regi eller genom samverkan med Statens servicecenter eller kommunerna.

Under måndagen beslutade Arbetsförmedlingens styrelse om att påbörja nedmonteringen av 130 av sina 242 kontor för att anpassa verksamheten efter budgeten. Framför allt berörs små kontor i glesbygden.

Arbetsförmedlingen ska öka den fysiska närvaron – Publikt

4 mars 2019 — Mer än hälften av Arbetsförmedlingens lokala kontor stängs. Glesbygden drabbas hårdast i myndighetens avvecklingsplan. … I dag har …

Arbetsförmedlingen: 130 lokala kontor läggs ner – Arbetet

Arbets­förmedlingen: 130 lokala kontor läggs ner – Arbetet

Men seriös forskning visar på att deras förslag bara är dumheter. Uppmaningen: Arbetsförmedlingen ska inte läggas ner, den ska reformeras. Till: Riksdagen.

Mer än hälften av Arbetsförmedlingens lokala kontor stängs. Glesbygden drabbas hårdast i myndighetens avvecklingsplan.

Lägg inte ner Arbetsförmedlingen – Skiftet

Keywords: arbetsförmedlingen läggs ner